Referenser

Vi är stolta över att få presentera några av våra kunder!

 

Carola Almen
Carola Almén                               Hanåkers Entreprenad
 

Carola Almén

Jag tycker att bredmar.se är ett mycket bra utbildningsföretag. Kontakten innan kursen har varit otroligt proffsig med snabba svar och utmärkt service. Konferenslokalerna på Star Hotell i Avesta är trevliga liksom Sky Room i Hedemora med bra kringservice och toppenbra personal.

Jag har själv gått [Bokföring – med datorn som hjälpmedel]. En mycket bra kurs med en kunnig och erfaren kursledare som anpassade takt och innehåll efter gruppens kunskaper. Alla fick komma till tals med sina frågor ”Ingen fråga är för dum”. Kursens bredd med både teori och praktiska övningar har gjort det möjligt för mig att själv sätta igång med bokföringen i min firma. Boken ” Bokföring - handbok i löpande redovisning” har jag haft som uppslagsbok och har hjälpt mig jättemycket i det dagliga arbetet med redovisningen.

Den andra kursen som jag har gått är [Excel för företagare, grund] som innehöll många praktiska övningar. Excel kan vara svårt att lära sig, men genomgångarna genomfördes i lugn takt och kursledaren hade ett stort tålamod med oss. Vi tog med eget material från våra företag och gjorde mallar, beräkningar och diagram som vi sedan kunde använda på företaget.

 

Katarina Lohager
SML Lastväxlarflak

Bokföring- med datorn som hjälpmedel.
Efter denna kurs så kliar det i fingrarna på mig att få sätta igång. Med andra ord: Toppenbetyg! Lätt att förstå, bra tempo, bra antal deltagare, mycket pedagogiskt. Otroligt bra övningsprogram.
Stefan Lindkviskt
Lilla Kaffe och Chokladhandeln

Bokföring- med datorn som hjälpmedel.
Den mest pedagogiska utbildning jag varit på, allt känns som det sitter. Bra upplägg med genomgång från grunden vidare till massa tips och trix.
 
Eva-Marie Ryan
Falu Tätningsteknik AB

Bokföring- med datorn som hjälpmedel.
Riktigt bra, rätt nivå för mig som man utlovat.
Monika Gustavsson
Annonskonsult

Nyföretagare
Otroligt bra och lärorikt
 
Katarina S Partala
Ambra Boutique & presenter

Entreprenörer
Denna utbildning har varit otroligt lärorik gett mig väldigt mycket idéer och kunskaper. En välplanerad utbildning med mycket duktiga och inspirerande föreläsare.
Malin Jones Photography
Bokföring- med datorn som hjälpmedel.
Väldigt informativ och bra upplägg, kursen kändes lyxig. Jag är verkligen helnöjd med lärare och kursmaterial.
 
Affärskonsult Erik Bredmar AB Utbildning & Affärsrådgivning • E-post: erik@bredmar.se • Mobil: 070 - 680 11 38 • Webdesign: www.fickla.se